Er Byggare & Snickare i Stockholm, Birkastan & Vasastan

Birkastans Bygg AB är ett väletablerat och komplett byggföretag som utför alla vanligt förekommande byggarbeten vid byggnation och snickeri, murning, renoveringar och tillbyggnader.

Tjänster

 1. Renovera Badrum
 2. Källarrenovering
 3. Renovera Kök
 4. Bygga Attefallshus
 5. Bygga Poolhus
 6. Bygga Takterrass
 7. Trapphusrenovering
 8. Renovera takterrass
 9. Renovera balkong
 10. Renovera innergård & gårdsbjälklag
 11. Avväxling
 12. Bygga Balkong
 13. Balkonginglasning
 14. Altaninglasning
 15. Renovera putsad fasad
 16. Stensättning & Lägga betongplattor

Inget jobb är för litet eller stort för oss.

Vi hjälper privatpersoner, fastighetsägare och företag i Vasastan, Kungsholmen, Östermalm & Stockholm med omnejd. Inget jobb är för litet eller stort för oss.

Service och Kvalitet

Företaget har genom väl utförda arbeten, tydlig kommunikation, servicekänsla och lång gedigen yrkeserfarenhet utvecklat verksamheten. Vi jobbar idag med mycket med återkommande kunder och via rekommendation.

Totalentreprenör i Stockholm-city

Birkastans Bygg AB utför helhetsåtaganden som totalentreprenör till mindre renoveringar. Efter många år i byggbranschen har vi även ett etablerat kontaktnät av andra seriösa certifierade hantverkare inom alla yrkesgrupper som vi samarbetar regelbundet med.

Långsiktiga kundlösningar

Vi använder kvalitetsmaterial från de ledande leverantörerna inom respektive verksamhetsområde för långsiktiga hållbara kundlösningar. Företaget innehar erforderliga entreprenad- och trygghetsförsäkringar, god ekonomi samt F-Skattsedel.

Använd ROT-Avdraget

Som privatperson kan du nyttja ROT-avdraget, en skattereduktion på hantverkstjänster i ditt hus eller bostadsrätt. Läs mer på Skatteverkets Hemsida för mer information.

Kontakta Birkastans Bygg AB

Om ni vill ha en gratis offert, så tveka inte på att höra av dig till oss. Ni gör det enklast genom formuläret till höger eller skicka iväg ett mejl till våra projektledare på: offert@birkastansbygg.se

Kontakta en lokal byggfirma från Vasastan i Stockholms innerstad!

  Namn *

  Telefon *

  Email *

  Fastighetsadress + Ort *

  Beskriv ert behov, förutsättningar, antal m2 & adress