Attefallshus för alla typer av kunder

Att bygga ett komplementbostadshus, attefallare eller ett förråd på din tomt är inte det allra lättaste. Det är mycket viktigt att det finns ett stort kvalitetstänk bakom arbetet, såväl som finess, god känsla och en förståelse för miljön och markförutsättningar omkring byggprojektet. Det vanligaste är att man vill att ett Attefallshus ska smälta in och passa bra ihop med bostadshuset.

En seriös byggfirma är alltid rätt väg att gå vid nybyggnation

För att lyckas med detta är det viktigt att man vänder sig till en professionell och seriös byggfirma. Våra byggare har all den kunskap och erfarenhet som behövs för att se till att du får ett Attefallshus som håller en mycket hög kvalitet.

Högkvalitativt material och moderna tekniker i Stockholm

För att säkerställa att du får ett attefallshus av hög kvalitet och som kommer att hålla under många år använder vi oss bara av de absolut bästa materialen på marknaden. Vi har även tillgång till den utrustning och de verktyg som krävs för att tillämpa de moderna teknikerna som skapar en längre hållbarhet.

Vi bygger Attefallshus för privatpersoner och företag

Både företag och privatpersoner är välkomna att kontakta oss. Vi på BIRKASTANS BYGG AB bistår med Attefallshus till alla olika typer av kunder. Vi hittar en lösning som passar in på dina behov och arbetar alltid enligt de branschregler som råder.

Snygga husmodeller eller skapande efter din vision

Hos oss på BIRKASTANS BYGG AB kan du hitta ett flertal olika modeller av redan färdiga Attefallshus. Det är vanligt att vilja använda sig av någon av dessa, men det är minst lika vanligt att vilja designa sitt Attefallshus efter den egna visionen.

Våra byggare planerar projektet utifrån dina behov

Utifrån dina önskemål och idéer planerar vi tillsammans hur projektet kan se ut för att möta alla dina behov. De färdiga modellerna är utmärkta alternativ för den som inte vill eller orkar planera design på egen hand. Kontakta oss på offert@birkastansbygg.se för en kostnadsfri offert eller får planering och rådgivning. Våra byggare står redo att hjälpa dig!

Kontakta en lokal byggfirma från Vasastan i Stockholms innerstad!

    Namn *

    Telefon *

    Email *

    Fastighetsadress + Ort *

    Beskriv ert behov, förutsättningar, antal m2 & adress