Altaninglasning i Vasastan Stockholm

Är det dags att glasa in balkongen eller är det altanen som du vill glasa in? Härligt! Vi har många års kunskap och förståelse för kunders olika behov och erbjuder praktiska lösningar som passar dig. Vi arbetar med smarta och moderna metoder och tar med oss alla verktyg som behövs för uppgiften. Kontakta oss så berättar vi mer om hur vi arbetar och hur vi kan hjälpa dig!

Altaninglasning i Stockholm

Oavsett vart i Stockholm du befinner dig kan vi hjälpa dig med din altaninglasning. Här möts du alltid av serviceinriktade och trevliga hantverkare med fokus på dig som kund. Genom åren har vi åtagit oss en rad olika typer av projekt, och det innebär att vi kan hjälpa dig med många olika inglasningar.

 • Altaninglasning
 • Balkonginglasning
 • Terrassinglasning
 • Skapa vinterträdgård
 • Helisolerade system

Låt altanen stå i fokus

En altan kan användas till många olika saker och med våra smarta lösningar behöver du inte begränsa dig till de varmaste sommarmånaderna. Vi erbjuder helisolerade system för året-runt-bruk där vi använder oss av 2 eller 3-glassystem för bästa komfort. Genom att isolera altanen och sätta upp glas kan du spendera mer tid utomhus.

Kontakta en lokal byggfirma från Vasastan i Stockholms innerstad!

  Namn *

  Telefon *

  Email *

  Fastighetsadress + Ort *

  Beskriv ert behov, förutsättningar, antal m2 & adress