Renovera takterrass i Stockholmsområdet

Vi är ett byggföretag som hjälper till med renoveringar och byggen av takterrasser samt tätskikt över hela Stockholm. Det inkluderar orter som till exempel Enskede, Liljeholmen och Hammarby Sjöstad. Om du är fastighetsägare eller representerar en BRF kan vi hjälpa er att ta tillvara på era fastigheters outnyttjade takytor.

Vi hjälper er med terrassrenoveringen

Att renovera takterrasser på en fastighet är en bra affär på flera sätt, inte minst ger det fastigheten ett högre marknadsvärde. Framför allt ger det dock ökad trivsel för de som bor i fastigheten.

Oanvänd takyta? Vi bygger er uteplats på taket från grunden

Vi bygger takterrasser på underlag som papptak och plåttak. Varför inte ge hyresgästerna en gemensam solaltan? Vi är en totalentreprenör vilket betyder att vi kan hjälpa till med renoveringar och byggen av takterrasser från start till mål utan att ni behöver anlita underleverantörer för separata delar av jobbet.

Frågor om terrassrenoveringar? Hör av dig till oss

Du kan anlita oss för terrassrenoveringar, byggen och tätskikt i till exempel Nacka, Saltsjö-Boo, Värmdö, Saltsjöbaden och andra orter i Stor-Stockholm. Kontakta oss så får du en kostnadsfri offert. Vi kan också hjälpa dig att ta fram en skräddarsydd lösning som funkar på just din fastighet.

Kontakta en lokal byggfirma från Vasastan i Stockholms innerstad!

    Namn *

    Telefon *

    Email *

    Fastighetsadress + Ort *

    Beskriv ert behov, förutsättningar, antal m2 & adress