Balkonginglasning i Vasastan Stockholm

Med många års erfarenhet, bred kompetens och nödvändiga utbildningar kan våra hantverkare hjälpa dig med alla typer av inglasningsarbeten. Vi har stor kunskap inom branschen och har hjälpt både fastighetsägare, företag och privatpersoner med balkonginglasning och inglasning av terrass. Kontakta oss för rådgivning, bokning av personligt möte eller för att få en kostnadsfri offert.

En byggfirma med fokus på kunden och miljö

När du anlitar oss kan du vara säker på att det är du som kund som står i fokus. Vi lyssnar till dina behov och önskemål och ser till att inglasningen överträffar dina förväntningar, samtidigt som vi värnar om miljön i alla uppdrag vi tar oss an. Vi kan bland annat hjälpa dig med:

 • Balkonginglasning
 • Terrassinglasning
 • Glasa in altan
 • Bygga helisolerade system för året-runt-bruk
 • Användning av 2 eller 3-glassystem

Nöjd kund garanti och trygga försäkringar

Hos oss ska både anställda och kunder känna sig trygga. Det är något som vi är mycket måna om. Därför erbjuder vi inte bara trygga och kompletta försäkringar som skyddar om något oväntat skulle inträffa, utan vi har också en 100 % nöjd kundgaranti som du kan luta dig emot. Kundgarantin innebär att vi inte lämnar arbetsplatsen förrän du är helt nöjd med resultatet.

Kontakta en lokal byggfirma från Vasastan i Stockholms innerstad!

  Namn *

  Telefon *

  Email *

  Fastighetsadress + Ort *

  Beskriv ert behov, förutsättningar, antal m2 & adress