Renovera balkong i Stockholmsområdet

Du har hittat till en välrenommerad byggentreprenör som kan hjälpa till med allt inom balkongrenoveringar i Stockholm. Vi har hjälpt till med balkongrenoveringar i bland annat Huddinge, Trångsund och Haninge. Vi renoverar balkonger åt BRF:er, fastighetsägare och privatpersoner. Kontakta oss så kan vi hjälpa dig ta fram en skräddarsydd lösning.

Vi tar hand om din balkongrenovering från start till mål

Vi renoverar och bygger balkonger samt hjälper till med tätskikt. Oavsett storlek på arbetet kan vi erbjuda totalentreprenad för renoveringar och underhåll av balkonger. Vi hjälper till med alla typer av balkonger: franska, spanska, kron- och kungsbalkonger och mer därtill. Du kan även anlita oss för inglasningar och isoleringar av balkonger. I det avseendet kan vi bistå med att skapa balkonger och altaner som går att använda under en större del av året.

Kontakta din renoveringsfirma i Stockholm

Vill du ha hjälp med att renovera balkonger i exempelvis Mälarhöjden, Hägersten, Tyresö eller någon annan ort runt Stockholm? Kontakta oss för att få en kostnadsfri offert. Är du inte helt säker på hur renoveringen ska utföras? Då kan vi bistå med goda råd för att ta fram en helhetslösning som passar just dina förutsättningar.

Kontakta en lokal byggfirma från Vasastan i Stockholms innerstad!

    Namn *

    Telefon *

    Email *

    Fastighetsadress + Ort *

    Beskriv ert behov, förutsättningar, antal m2 & adress