Bygga Takterrass i Stockholm?
Helhetslösning från professionellt byggföretag

BIRKASTANS BYGG AB är en byggfirma som kan hjälpa dig från början till slut när du vill bygga en takterrass på din villa. Vi har den kunskap och utbildning som krävs för att säkerställa ett lyckat resultat som kommer att hålla länge. Anlita oss och njut av din takterrass hela året runt!

Taksäkerhet är alltid i fokus vid byggen av nya takterrasser

När du anlitar oss på BIRKASTANS BYGG AB för din takterrass kan du vara säker på att du får hantverkare som vet vad som krävs för ett hållbart resultat. Vi arbetar med taksäkerhet i fokus och tar med oss alla verktyg och byggställningar som behövs för arbetet. Här får du alltid en kostnadsfri offert med ett fast pris. På så sätt slipper du oroa dig för otrevliga överraskningar.

Totalentreprenad för din takterrass i Stockholm

Väljer du att anlita oss för totalentreprenad kan du bara luta dig tillbaka och se hur din nya takterrass börjar att ta form. I vår helhetslösning ser vi till att sköta allt från bygglov till ritningar, arkitekter, elektriker, rörmokare, plåtslagare och vad mer du kan tänkas behöva.

Helhetslösningar eller hjälp där du behöver

Vill du bygga takterrassen på egen hand och bara få hjälp med plåtarbete eller VVS? Inga problem. Du kan med fördel välja vilja delar av totalentreprenaden som du vill ha hjälp med. Vi anpassar oss efter kundens behov och hjälper till där det behövs.

Vi hjälper dig med ROT-avdraget

Att använda sig av ROT-avdraget i samband med bygge av en takterrass är mycket vanligt och något som är starkt rekommenderat. Med hjälp av avdraget kan du se till att reducera dina kostnader med hela 30 %. Avdraget gäller för arbetskostnaderna och inkluderar inte kostnader för material.

Sänk dina kostnader för takterassen med ROT-avdraget

BIRKASTANS BYGG AB hjälper dig med hela kontakten med Skatteverket för att bygget ska bli så bekymmersfritt för dig som möjligt. Kontrollera att du har avdrag kvar att nyttja så blir processen smidigare.

 

Kontakta en lokal byggfirma från Vasastan i Stockholms innerstad!

    Namn *

    Telefon *

    Email *

    Fastighetsadress + Ort *

    Beskriv ert behov, förutsättningar, antal m2 & adress