Konvertering eller renovering av källare – vi hjälper dig!

När du ska renovera källaren finns det en hel del saker som kan vara bra att tänka på. Vi rekommenderar att det första steget alltid är att fundera på vad du kan utföra på egen hand, och vad du behöver hjälp med. Det ger dig en möjlighet att kartlägga ditt projekt, innan du hittar en samarbetspartner. Låt kartläggningen ta tid och försök att vara noggrann in i minsta detalj.

Trygg och seriös samarbetspartner att lita på

När du vet vad du behöver experthjälp till är det dags att hitta en samarbetspartner som du litar på och som är professionell. Genom att anlita oss på BIRKASTANS BYGG AB kan du vara säker på att du får kompetens, kunskap och erfarenhet, samtidigt som vi har många år i branschen och vet vad just ditt projekt kommer att kräva. Här kan du med största trygghet lämna över ansvaret för din källarrenovering eller anlita oss för specifika moment.

Stort och brett utbud av tjänster

När du anlitar oss kan du vara säker på att vi har ett stort och brett utbud av alla tänkbara tjänster för konvertering eller renovering av källare. Vi kan bland annat hjälpa dig med följande;

• Höjning av tak
• Konvertering till sovrum, gym eller kontor
• Installation av ny ingång
• Värmesystem eller golvsystem
• Utgröpning, bilning
• Isolering och/eller dränering

Använd ROT-avdraget för lägre kostnader

Ska du renovera källaren kan du dra nytta av ROT-avdraget. ROT-avdraget ger dig en reducering på hela 30 % på arbetskostnaden. Du lämnar över ditt personnummer till oss och vi ser till att sköta hela kontakten med Skatteverket åt dig. När arbetet är klart och slutfört med ett gott resultat får du en faktura som redan är reducerad och klar.

Kontakta oss för matnyttig information inför ditt byggnadsprojekt

Kontakta oss på offert@birkastansbygg.se så pratar vi vidare om ditt projekt och hur vi kan hjälpa dig på bästa möjliga sätt.

Kontakta en lokal byggfirma från Vasastan i Stockholms innerstad!

    Namn *

    Telefon *

    Email *

    Fastighetsadress + Ort *

    Beskriv ert behov, förutsättningar, antal m2 & adress