Högkvalitativa byggen av poolhus i Stockholm

Vi på BIRKASTANS BYGG AB jobbar hårt med att se till att du som kunde alltid får värde levererat. Det betyder att vi ser till att du får prisvärda alternativ när du vill anlita oss för ditt byggprojekt, t.ex. ett poolhus. Anlita oss för hela eller delar av ditt projekt!

Nöjd kund garanti för ett korrekt utfört arbetet

Med våra hantverkare kan du vara säker på att arbetet blir utfört korrekt och att du blir nöjd. Vi har stor kunskap och lång erfarenhet av tillbyggnad eller nybyggnad, vilket är precis vad ett poolhus är. Vårt största fokus är att se till så att våra kunder blir nöjda!

Så kan vi hjälpa dig med poolhuset på totalentreprenad

Genom en gedigen arbetsinställning och en fantastisk laganda kan vi garantera dig hög kvalitet. Vi arbetar för att se till så att du får det poolhus som du alltid har drömt om och hantera gärna specifika önskemål. Naturligtvis finns vi på plats för rådgivning och planritning om så skulle önskas.

Enkel väg till kostnadsfri offert för ditt poolhus

Oavsett om du vill använda dig av oss för hela eller delar av ditt poolhus står vi redo! Med ett poolhus kan du förlänga sommaren och njuta mer av det härliga vädret och långa dagar vid poolen. Kontakta oss på offert@birkastansbygg.se för att få en kostnadsfri offert!

Våra hantverkare bygger ditt poolhus & altandäck

Med hjälp av ROT-avdraget kan se till att sänka dina kostnader när du anlitar en hantverkare. Vill du använda dig av ROT-avdrag vid bygge av ett poolhus finns det dock saker att tänka på. Avdraget kan till exempelvis bara nyttjas om poolhuset är i direkt anslutning till ditt hus.

Kunniga inom ROT-avdrag och renovering

Fristående byggnationer är inte ROT-berättigade, men om du väljer renovering av en redan befintlig byggnad och göra om detta till ett poolhus kan du nyttja ROT. Kontakta oss gärna så kan vi berätta mer om vad som gäller!

Kontakta en lokal byggfirma från Vasastan i Stockholms innerstad!

    Namn *

    Telefon *

    Email *

    Fastighetsadress + Ort *

    Beskriv ert behov, förutsättningar, antal m2 & adress