Trapphusrenovering i Stockholm

Representerar du en bostadsrättsförening som har ett trapphus som är i behov av en renovering? Då har du hittat rätt. Under våra år i branschen har vi hjälpt till med trapphusrenoveringar i exempelvis Vasastan, Kungsholmen och Östermalm. Kontakta oss för att få en skräddarsydd och kostnadseffektiv lösning för er trapphusrenovering.

Vi hjälper din bostadsrättsförening med trapprenoveringen

Om ni behöver renovera trapphus är vi helt rätt företag att höra av sig till. Vi återställer ert trapphus till forna dagars glans. Vi utför allt från målning till golvslipning och har stor kompetens när det gäller att få fason på gamla stengolv i marmor. Det är också värt att nämna att vi självklart inte bara renoverar trapphus åt bostadsrättsföreningar. Även du som är privatperson, företagare eller fastighetsutvecklare kan höra av dig till oss.

 • Golvslipning
 • Trapphusmålning
 • Lokalvård

Vi ger dig ett gratis kostnadsförslag för trapprenoveringen

Vi renoverar trapphus i hela Stockholmstrakten. Du kan kontakta oss om du har ett trapphus i till exempel Gamla Stan, Södermalm eller Årsta som är i behov av renovering. Hör av dig så kommer vi och gör en kostnadsfri behovsanalys i ert trapphus. Därefter återkopplar vi snarast möjligt med en gratis offert. Välkommen!

Kontakta en lokal byggfirma från Vasastan i Stockholms innerstad!

  Namn *

  Telefon *

  Email *

  Fastighetsadress + Ort *

  Beskriv ert behov, förutsättningar, antal m2 & adress