Renovera innergård & gårdsbjälklag i Stockholmsområdet

Vi är ett byggbolag med mångårig erfarenhet av att hjälpa till med innergårdsrenoveringar, gårdsbjälklag och tätskikt över hela Stockholmsområdet. Det inkluderar kommuner som till exempel Älta, Botkyrka och Täby. BRF:er, fastighetsägare och privatpersoner är välkomna att kontakta oss för att få hjälp att ta fram en skräddarsydd lösning för just er innergård.

Vi skapar trivsamma gemensamhetsytor åt din bostadsrättsförening

Innergårdar lämnas ibland vind för våg och står oanvända, trots att de ofta har stor potential som gemensamhetsytor. En nyrenoverad och uppfräschad innergård skapar trivsel bland de som bor i fastigheten men är också ett ypperligt sätt att höja fastighetsvärdet. Våra kunder kan få totalentreprenad, det vill säga att vi hjälper till med renoveringen från start hela vägen in i mål.

Hör av dig för innergårdsrenoveringar i Stockholm – Vi ger dig en offert utan kostnad

Vill du ha hjälp med renovering av innergård i exempelvis Sollentuna, Danderyd, Järfälla eller någon annan ort nära Stockholm? Kontakta oss med en förfrågan så tar vi fram en kostnadsfri offert för er innergårdsrenovering. Eftersom renoveringar av innergårdar ofta är relativt omfattande projekt gör vi gärna hembesök för att undersöka förutsättningarna för arbetet på plats innan vi ger ett prisförslag. Offerten är förstås kostnadsfri ändå.

Kontakta en lokal byggfirma från Vasastan i Stockholms innerstad!

    Namn *

    Telefon *

    Email *

    Fastighetsadress + Ort *

    Beskriv ert behov, förutsättningar, antal m2 & adress