Köksrenovering i Stockholm

Går du i tankarna om ett nytt kök? En köksrenovering kan inte bara se till att höja värdet på din bostad, utan ett fräscht och nytt kök gör oftast så att hela stämningen i hemmet blir bättre. Att renovera köket är således en mycket bra investering utifrån flera olika aspekter. Oss på BIRKASTANS BYGG AB kan du anlita om du vill ha hjälp med små insatser som skapar stor förändring.

Fackmannamässig renovering är mer kostnadseffektivt i längden

En köksrenovering kostar pengar och därför är det viktigt att det blir ett bra resultat som du kommer vara nöjd med länge. Ska du göra mindre insatser kan du med fördel utföra detta på egen hand, men är det en totalrenovering som ska äga rum är en professionell hantverkare och snickare viktigt.

Kunniga och certifierade medarbetare för din trygghet

Det finns flera orsaker till varför du bör anlita oss. Vi är professionella yrkesmän som har mångårig erfarenhet av köksrenoveringar och låter detta synas genom hög service och ett perfekt slutresultat. Naturligtvis får du garanti på arbetet.

Flera vägar till ett nytt kök

Oavsett vad du behöver hjälp med finns vi där och kan slutföra arbetsmomentet åt dig. Vi på BIRKASTANS BYGG AB kan bland annat se till att förnya dina köksluckor och byta VVS-blandare, men vi kan också göra större renoveringar som att bygga en köksö, installera ventilation och vitvaror eller erbjuda en möbelsnickare för ett helt skräddarsytt kök efter just dina önskemål.

Vi erbjuder professionell vägledning och rådgivning

Att komma i kontakt med oss på BIRKASTANS BYGG AB är allt annat än svårt. Det enda du behöver göra är att slå oss en signal eller använda dig av vår mailadress. Den som önskar kan vända sig till oss för vägledning och rådgivning, men naturligtvis går det även bra att boka in en tjänst direkt. Våra kunniga snickare förverkligar dina drömmars kök med bravur!

Kontakta en lokal byggfirma från Vasastan i Stockholms innerstad!

    Namn *

    Telefon *

    Email *

    Fastighetsadress + Ort *

    Beskriv ert behov, förutsättningar, antal m2 & adress